Tervetuloa kotisivullemme!

Asun perheeni kanssa Nummelassa, Vihdissä. Koirat ovat kuuluneet elämääni aina, mutta musta-hopeita kääpiösnautsereita olen kasvattanut vuodesta 2003. Kotona minulla asuu kolme kääpiösnautseria (Juli, Gloria ja Fanfara) ja vaikka ne ovat näyttely- ja harrastuskoiria, ovat ne myös täysivaltaisia, rakastettuja perheenjäseniä.

Kasvatustyöni on pienimuotoista (noin pentue/vuosi), mutta kunnianhimoista ja suunnittelen jokaisen pentueen huolella. Paitsi hyvä rodunomainen luonne ja ulkonäkö myös terveys (ammatiltani olen lääkäri) ja rodun geneettisen monimuotoisuuden säilyttäminen ovat lähellä sydäntäni.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen koirankasvattajien (SUKOKA) ja Suomen kääpiösnautserikerhon jäsen.

Vuonna 2015 minulle myönnettiin Suomen Kennelliiton Vuolasvirta palkinto musta-hopeiden ​kääpiösnautsereiden kasvatustyöstä ja vuonna 2020 Suomen Kääpiösnautserikerhon hopeinen ansiomerkki.

Lisää tietoa kääpiösnautsereista rotuna löytyy Suomen kääpiösnautserikerhon sivulta www.kaapiosnautseri.net.

Welcome to our homepage!

I live in Nummela, Finland with my family and three dear miniature schnauzers. Dogs have been an important part of my whole life but I have been breeding black-silver miniature schnauzers in small scale but with careful consideration and thought since 2003. As a doctor health issues are very important to me but good schnauzer charcters, outlook and preservation of the genetic diversity of the breed are equally important considerations.

I am a member of the Finnish Kennel Club Union, Finnish Dogbreeders Club and Finnish Miniature Schnauzer Club.

2015 I was awarded the Vuolasvirta award by the Finnish Kennel Club Union.

More information about the breed can be found at www.kaapiosnautseri.net.